تصمیم گیری غذایی یک فرآیند پیچیده است که شامل تعامل بین عوامل درونی (مانند سیگنال های گرسنگی، خودکنترلی رژیم غذایی) و عوامل خارجی (مانند شیوه های غذایی خانوادگی، بازاریابی مواد غذایی) است. محققان آلمانی دریافتند که پری بیوتیکهای رژیمی مانند ریشه کاسنی بر باکتریهای روده تأثیر میگذارند. آن فعالیت مغز را به سمت غذاهای پرکالری در بزرگسالان دارای اضافه وزن کاهش میدهند که نشاندهنده ارتباط بین سلامت روده و تصمیمگیری غذایی است.
تحقیقات نشان داده که فیبر رژیم غذایی، به ویژه پری بیوتیک های موجود در غذاهایی مانند پیاز، تره فرنگی و ریشه کاسنی، می تواند بر باکتری های روده و عملکرد مغز مرتبط با تصمیم گیری غذایی تأثیر بگذارد.
بزرگسالان دارای اضافه وزن که پری بیوتیک های رژیمی با دوز بالا مصرف می کردند. در پاسخ به محرک های غذایی پرکالری، کاهش فعالیت مغزی را تجربه کردند که نشان دهنده ارتباط بالقوه بین سلامت روده و انتخاب های غذایی است.
محققان معنقدند که درک بهتر مکانیسم های اساسی بین میکروبیوم، روده و مغز می تواند به توسعه استراتژی های جدیدی کمک کند. آنها اعتقاد دارند این استراتژی ها عادات غذایی سالم تر را در افراد در معرض خطر ترویج می کند. یک مطالعه بعدی در حال حاضر در حال انجام است و اثرات تجویز طولانی مدت پری بیوتیک با دوز بالا را طی شش ماه بر رفتار خوردن، عملکرد مغز و وزن بدن در افراد دارای اضافه وزن و چاقی بررسی می کند.
منبع: اینجا