محمد حاتمی
19 آبان 1402

تعداد تصمیم های روزانه ما چقدر هست؟

0 دیدگاه
مقاله آموزشی
Rate this post

تعداد تصمیم های روزانه

اگر میزان انتخاب‌هایی را که باید هر روز انجام دهید گم کرده‌اید،نگران نباشید.  تیمی از محققان تعداد تصمیم های روزانه را برای شما محاسبه کرده‌اند. به نظر می رسد که ما به طور متوسط 122 تصمیم می گیریم، اما 87 درصد از ما اعتراف می کنیم که اغلب در نهایت تصمیم خود را تغییر می دهیم.

نظرسنجی درباره تعداد تصمیم های روزانه

یک نظرسنجی از 2000 بزرگسال نشان داد که آنها تقریباً سه ساعت در روز را صرف تصمیم گیری می کنند که چه چیزی بخورند، چه ساعتی به رختخواب بروند و چه چیزی بپوشند و تماشا کنند. اما متوسط بزرگسالان اعتراف می‌کنند که در هر تصمیم دو بار نظر خود را تغییر می‌دهند. که بیش از یک نفر از هر 10 (11 درصد) پنج بار یا بیشتر این کار را انجام می‌دهد.

تصمیم گیری در مورد اینکه چه برنامه تلویزیونی یا فیلمی را تماشا کنید سخت ترین تصمیم برای گرفتن است (37 درصد)، پس از آن چه چیزی بخوریم (37 درصد)، چه چیزی بپوشیم (29 درصد) و آیا بخریم یا خیر. چیزی جدید (27 درصد).

و 68 درصد تصمیم گیری یا پایبندی به آن را دشوار می دانند، 36 درصد برای کمک به آنها به همسر خود مراجعه می کنند، در حالی که 30 درصد به والدین خود مراجعه می کنند و 24 درصد برای حمایت به دوستان متکی هستند.

آندریاس مایکلیدس، رئیس روان‌شناسی Noom که این تحقیق را سفارش داده است، گفت: «تصمیم‌گیری‌ها ممکن است سخت باشد، و حتی زمانی که آن‌ها را گرفته‌ایم، گاهی اوقات پیگیری آن‌ها دشوار است.

برای کمک به ایجاد عادات ناخودآگاه جدید، عوامل مختلفی مانند انگیزه، حمایت و نزدیکی به عادات موجود لازم است.

“اما وقتی چیزی را به عنوان یک عادت معمولی ایجاد کردید، حفظ آن بسیار آسان تر می شود.”

 

چگونه تصمیم بگیریم – و به آنها پایبند باشیم

توصیه آندریاس مایکلیدس از Noom در مورد چگونگی تصمیم گیری آگاهانه و پایبندی به آنها:

  • چندین عامل داخلی و خارجی می توانند عزم ما را تغییر دهند و بر تصمیم گیری ما تأثیر بگذارند، از جمله خلق و خو، استرس، خستگی و حتی آب و هوا – و باعث می شوند ما انتخاب های متفاوتی نسبت به آنچه در غیر این صورت ممکن بود داشته باشیم. ما ممکن است برای راحتی به غذاهای نوستالژیک میل کنیم، مثلاً بعد از جدایی یا یک روز سخت. تشخیص اینکه این عوامل داخلی و خارجی چگونه بر شما و تصمیم گیری شما تأثیر می گذارند، اولین قدم برای تصمیم گیری واقعا آگاهانه است.
  • در نظر داشته باشید که به دوستان نزدیک یا خانواده در مورد تصمیماتی که متعهد شده اید، مانند ورزش روزانه یا تغذیه سالم تر، اطلاع دهید. زیرا آنها می توانند در هنگام سخت شدن شرایط به حمایت از شما کمک کنند. فقط زمانی این کار را انجام دهید که احساس می کنید دانستن آنها شانس موفقیت شما را افزایش می دهد.
  • ایجاد عادات جدید اغلب ساده تر از تغییر عادات قدیمی است. اگر به دنبال ایجاد برخی تغییرات سالم در زندگی خود هستید. به جای تغییر دادن کارهایی که قبلا انجام می‌دهید، با کارهایی که انجام نمی‌دهید شروع کنید. ایجاد عادات جدید می تواند اعتماد به نفس شما را برای ایجاد تغییرات سالم افزایش دهد. می تواند حرکتی برای تغییر عادات موجود ایجاد کند.
  • اهدافی را تعیین کنید که شخصاً برای شما مهم هستند. فردی که هدفش این است که «من می‌خواهم سالم باشم» احتمالاً به اندازه کسی که می‌گوید: «می‌خواهم خوش فرم باشم تا بتوانم نوه‌هایم را انتخاب کنم» موفق نخواهد بود. وقتی همه چیز چالش برانگیز می شود، شما را حفظ می کند.

تعداد تصمیم های روزانه

آماری درباره شیوه و روش تصمیم گیری

این مطالعه همچنین نشان داد که 63 درصد فکر می‌کنند برخی تصمیم ها آسان‌تر از سایر تصمیم‌ها هستند و 66 درصد اذعان داشتند که نظر خود را در مورد اینکه حداقل یک بار در روز ورزش کنند یا نه، تغییر می‌دهند.

و 38 درصد ادعا کردند که زمان بیشتری را صرف تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی بخورند تا جایی که به تعطیلات بروند، اختصاص می دهند.

سه چهارم (76 درصد) آنچه را که قرار است برای ناهار یا شام بخورند تغییر می‌دهند و 80 درصد با مشکل مواجه می‌شوند که چه چیزی را در تلویزیون تماشا کنند.

و 24 درصد در مقایسه با تصمیمات بزرگتر و مهمتر مانند خرید خانه، زمان بیشتری را صرف تصمیم گیری های کوچکتر و روزمره می کنند.

اما یک چهارم از پاسخ دهندگان (25 درصد) اذعان دارند که همیشه یا اغلب تصمیماتی می گیرند که پشیمان می شوند، با انتخاب غذای ناسالم (31 درصد)، ورزش نکردن (26 درصد) و اولویت نداشتن مراقبت از خود (28 درصد) بالای لیست پشیمانی.

خوردن یک بیسکویت یا میان وعده اضافی، دیر به رختخواب رفتن و نوشیدن بیش از حد یک بیسکویت در یک شب بیرون از خانه نیز از جمله گزینه هایی است که افراد آرزو می کردند متفاوت انجام می دادند.

بیش از چهار نفر از هر 10 نفر (41 درصد) نیز اعتراف کرده‌اند که در تصمیم‌گیری‌های آنی مقصر بوده‌اند.

عوامل داخلی و خارجی مانند احساس خستگی (35 درصد) یا استرس (34 درصد) و آب و هوا (32 درصد) همگی می توانند بر تصمیمات سلامت و رژیم غذایی ما تأثیر بگذارند.

نظر سنجی دیگری درباره تصمیم های روزانه

از میان افرادی که در نظرسنجی OnePoll شرکت کردند، 44 درصد به دنبال افرادی با تجربیات مشابه در گذشته برای یافتن یک فرد معتمد برای کمک به تصمیم گیری می گردند. در حالی که 41 درصد به ترتیب به دنبال قابل اعتماد بودن یا خردمندی هستند.

هنگامی که برای تصمیم‌گیری به دیگران کمک می‌کنند، 41 درصد این کار را انجام می‌دهند. زیرا به اعتبار بخشیدن به تصمیم‌شان کمک می‌کند. 39 درصد گفتند که کمک می‌کند آنها را در مسیر درست نگه‌داشته و آنها را پاسخگو نگه دارد.

آندریاس مایکلیدس افزود: «در حالی که پشیمانی از برخی تصمیمات غیرمعمول نیست، اما ما دریافتیم که تقریباً یک نفر از هر 10 بریتانیایی به تصمیماتی که می گیرند اطمینان ندارند.

علم نشان داده است که پشیمانی و گناه گاهی اوقات می توانند احساسات غیر مفیدی باشند. و ما را نسبت به تصمیمات خود و خودمان احساس بدی کنند. این می تواند منجر به تصمیم گیری های پشیمان کننده تری شود. در واقع تبدیل شدن به یک چرخه معیوب است.

“یادگیری اینکه چگونه این احساسات را رها کنید تا بتوانید روی اهدافی که می خواهید به آنها برسید تمرکز کنید، برای ایجاد تغییرات پایدار در رفتار بسیار مهم است.”

20 تا از سخت ترین تصمیمات روزمره

با توجه به 2000 بزرگسال بریتانیایی که برای تحقیق Noom در نظرسنجی شرکت کردند، اینها سخت ترین تصمیماتی هستند که هر روز با آن روبرو می شویم. آیا شما قبول دارید؟

  1. چه برنامه تلویزیونی یا فیلمی را تماشا کنیم
  2. چی بخوریم
  3. برای روز / یک رویداد چه بپوشیم
  4. اینکه آیا چیزی جدید بخریم، مثلا لباس یا کفش نو
  5. ورزش کنیم یا نه
  6. چه ساعتی به رختخواب برویم
  7. یک بیسکویت دیگر بخورم یا نه
  8. اینکه از کسی بخواهیم بیرون بیاید
  9. آماده سازی غذا برای هفته پیش رو
  10. چه برای بیرون رفتن یا یک شب اقامت
  11. بعدش چه کتابی بخونم
  12. چه غذایی در رستوران بخوریم
  13. سفارش غذای آماده یا پختن یک غذا
  14. کجا برای تعطیلات رزرو کنیم
  15. چه ساعتی برای بلند شدن
  16. با چه برنامه های اجتماعی موافقت کنیم
  17. برای تولدت چه کنیم
  18. پیاده‌روی یا حمل‌ونقل عمومی/راننده
  19. پیش غذا و/یا دسر
  20. چه ساعتی برای تنظیم زنگ ساعت

ممکنه وقتی با این تصمیم ها روبرو می شوید و به انها فکر می کنید، دچار استرس و اضطراب شوید. حتما پیشنهاد می کنم سری هم به دوره مدیریت استرس ما بزنید که ابزارهای لازم برای کنترل این تصمیم ها را به شما می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کتاب عادت های میلیون دلاری

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات فرم زیر را وارد نمایید.
preloader